Obilježavamo 11. Tjedan psihologije u Centru

Aktivnosti   |   M.Š.  |  20.02.2018.
Obilježavamo 11. Tjedan psihologije u Centru

U Hrvatskoj se od 19. do 25. veljače 2018. godine održava 11. Tjedan psihologije, a svrha mu je pobuditi interes u zajednici i doprinijeti poboljšanju kvalitete življenja pojedinca i zajednice.

U našem je Centru u ponedjeljak 19. veljače naša stručna suradnica psihologinja Maja Štampar, mag.psych., održala predavanje / radionicu na temu Aktivnog slušanja za sve zainteresirane učitelje i druge zaposlenike Centra. Kratkim upitnikom, svi nazočni su provjerili vlastite vještine slušanja u svakodnevnom životu, osvijestili važnost slušanja, naučili što je i čemu služi vještina aktivnog slušanja. Prisutni su dobili upute i objašnjenja kako koristiti neke specifične tehnike aktivnog slušanja, a neke su svi zajedno i vježbali. Kroz ugodnu i opuštenu atmosferu otkrili su nešto novo o sebi, a nadamo se i da su poboljšali vlastite vještine komunikacije, pogotovo slušanja.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.