Održan projektni dan Nahranimo ptice zimi!

Eko škola   |   07.02.2017.
Održan projektni dan Nahranimo ptice zimi!

Zbog vremenskih neprilika, odnosno velike hladnoće u siječnju, kada se i inače provodi, projektni dan Nahranimo ptice zimi održan je danas 7. veljače 2017. godine, a u sklopu Eko-škole.

Učenici su zajedno s učiteljicama i pomoćnicima u nastavi, nekoliko dana ranije prikupljali materijale, potom pravili unikatne kućice odnosno hranilice za ptice u koje su danas stavljali hranu za ptice napravljenu od životinjskog loja i raznih sjemenki. Učenici su s radošću pripremali hranu za ptice znajući kako tijekom zime ptice nemaju dovoljno hrane za preživljavanje, stoga su im ovim činom pripomogli. Hranilice za ptice postavljene su u školskom dvorištu, a dio učenika je otišao u gradski mali park gdje su također postavili hranilice. Učenicima su se pridružili i korisnici Poludnevnog boravka Centra.

 

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće