Osvojili smo prvo mjesto na natjecanju iz Eko kviza!

Eko škola   |   17.05.2010.
Osvojili smo prvo mjesto na natjecanju iz Eko kviza!

     Dana 14. svibnja 2010. godine u našoj se školi održao 3. međužupanijski Ekološki kviz „Lijepa naša" učenika škola po posebnom programu. Sudjelovali su učenici sljedećih škola: OŠ „Grgura Karlovčana" iz Đurđevca, Centar za odgoj i obrazovanje djece i mladeži Karlovac, Centar za odgoj i obrazovanje „Podravsko sunce" iz Koprivnice, Centar za odgoj i obrazovanje „Ivan Štark" iz Osijeka, OŠ „Milan Amruš" iz Slavonskog Broda, OŠ „Nad lipom" iz Zagreba te naša škola OŠ Virovitica.

     Naši su učenici srdačno dočekali svoje prijatelje prigodnim programom pa je tako nastupao zbor naše škole, zatim plesna i dramska skupina. Svi prisutni bili su oduševljeni početnom atmosferom, da bi zatim slijedilo natjecanje. Našu su školu predstavljali učenici osmog razreda Ivan Medved i Zvonimir Jerabek te učenice sedmog razreda Marija Koščak i Ljerka Koščak. Nakon zbrojenih bodova ocjenjivački je sud prvo mjesto dodijelio upravo našoj školi što nam je donijelo veliku radost, oduševljenje i ponos kao i nadu da će naši učenici i nagodinu ostvariti jednaki rezultat. Drugo mjesto osvojili su učenici iz Koprivnice, a treće mjesto učenici iz Karlovca.

     Za sam kraj svi su sudionici bili počašćeni ukusnom zakuskom te turističkim obilaskom našega grada.

 

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće