Projektni dan Eko-škole obilježio današnji dan u našem Centru!

Eko škola   |   20.10.2015.
Projektni dan Eko-škole obilježio današnji dan u našem Centru!

     Projektni dan Eko-škole u našem Centru održan je 20. listopada u prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj smjeni. Posjetili su nas predstavnici Dječjeg vrtića Cvrčak iz Virovitice.   

     Dan je započeo s predavanjem gđe Nedjeljke Županić, nakon čega su se svi zasladili  eko-užinom -pogačicama od špinata i provom koje je pripremila naša kuharica Željka.

      Učenici 7. i 8. razreda prijepodnevne smjene te učenici 5. i 6. razreda poslijepodnevne smjene rješavali su eko-kviz dok su ostali učenici igrali eko-igre (memori, puzzle, „očistimo rijeku od smeća“). U eko-kvizu sudjelovala su i dva počasna člana iz odgojno-obrazovnih skupina Ivan Oklopčić i Matea Katalinić. U natjecateljskoj igri, zajedno su uživali svi učenici.

     Svaki razred i odgojno-obrazovna skupina pročitali su svoje eko-poruke, uslijedila je kratka priredba s proglašenjem pobjednika na eko-kvizu i uručenjem nagrada. 

     U prijepodnevnoj smjeni su redom osvojili prva mjesta: 1. Antonijo Hlavaček, 2. Josip Gadanac, 3. Zlatko Salopek

      U poslijepodnevnoj smjeni su redom osvojili prva mjesta: 1. Filip Hečimović, 2. Danijela Gutić, 3. Božica Čizmarević

            Nagradu za trud, pripremu i sudjelovanje dobili su svi sudionici projektnog dana Eko-škole.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće