Projektni dan Eko škole

Eko škola   |   28.09.2010.
Projektni dan Eko škole

   Program smo započeli Eko kvizom u kojem su sudjelovali učenici od 4.-8. razreda. Odgovarali su na pitanja vezana uz zaštitu prirode, štednju električne energije i vode te o očuvanju zdravlja. Najboljim učenicima dodijeljena su priznanja i prigodne nagrade.
Također, održane su i kreativne radionice učenika nižih razreda na kojima su izrađivali plodove jeseni od gline, glinamola i plastelina.

   Naš dugogodišnji vanjski suradnik, gosp. Darko Grlica održao je predavanje na temu "Rode našeg zavičaja". Predavanje je održano iz razloga što naši učenici već 4 godine aktivno sudjeluju u praćenju i stvaranju popisa broja roda koje obitavaju u našoj županiji.
   Program je završen prigodnom priredbom u izvođenju naših učenika. Nakon toga za sve učenike, goste i djelatnike Centra priređen je i eko-ručak od proizvoda iz našeg vrta.

   Današnji dan svojim prisustvom uveličali su i naši gosti. Posjetili su nas predsjednik Udruge Lijepa naša, gosp. Ante Kutle i pročelnik za društvenu djelatnost Virovitičko-podravske županije, gosp. Antun Mihoković.


Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće